Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
PEJTEROVSKY =)

Problem z CS'em :(

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka!

Występuje u mnie dosyć irytujący problem, związany z CS 1.6 na STEAM'ie (Spójność plików nie pomaga). Po wyłączeniu gry, obojętnie po jakim czasie grania, w mojej bibliotece STEAM widnieje napis "Counter-Strike - Uruchomiona", tak jak poniżej.

QtLeupM.png

W przypadku chęci odpalenia CS'a ponownie, pokazuje mi coś takiego

zZav9oA.png

Jeżeli chcę zagrać ponownie, to muszę zresetować STEAM'a i tak w kółko. Stało się to dosyć irytujące, bo mi się nie chce robić tego co chwilę ;v.

Byłbym wdzięczny za jakąś poradę.

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Pisałeś na support na steamie? Może oni pomagą. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

A w menedżerze sprawdzałeś czy po wyjściu z cs'a jakiś proces nadal jest aktywny? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Zapomniałem dopisać, problem w tym że nic nie jest aktywne poza STEAM'em :V, tak to by było po problemie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

mam ten sam problem ;/ 

syeam.png

  • Piwko 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Mam ten sam problem (również) XDD

Przyzwyczaiłam się do resetowania steam :v

  • Piwko 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To może być powód nowej aktualizacji steam, być może jest nie do końca dopracowana. Ja nowej aktualizacji nie ściągałem i mi cs śmiga normalnie. Spróbuj może jeśli masz zapisaną kopię przywrócić system do momentu kiedy cs działał poprawnie. Jeśli to nie pomoże trzeba będzie prawdopodobnie pogrzebać w plikach bo któryś z plików napędzających cs mógł się uszkodzić przez aktualizacje. 

  • Piwko 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)

Sugerowałbym odinstalowanie kompletne. 

Pozbyć się całkowicie steam`a łącznie z grami i ponownie zainstalować, miałem podobne problemy. 

Można też wymusić aktualizacje, takowa mogła przeminąć. 

Edytował/a przez rumcajs.rs

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ja taki problematik miałem z globalem, ale po odczekaniu kilku minut i wyłączeniu gry przez menedżer zadań działało, a po kilku dniach już pikobelo śmigało.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Mam tą najnowszą aktualizacje i wszystko śmiga. Usuń całego steam wraz z 1.6. I problem powinien zniknąć. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×