Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Radecky

Problem z mapą de_tuscan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowany)

Witam. Mam pewien problem z tą mapą. Otóż, gdy chce na niej zagrać - CS ładuje się do połowy, a następnie zacina - po czym wyłącza się i wyrzuca mnie do pulpitu. Mapa była wgrywana 3 razy, spójność plików sprawdzana, usuwane niektóre pliki. Jeżeli ktoś zna odpowiedź na ten problem bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.

 

edit:

@ard Wgrywane wszystko z mapą, gfx, overwiews modele. all. na tuscan nawet na boty wejść nie mogę, więc wątpię zeby wina serwerów etc. @ardReinstall również robiony, pliki na nowo wsadzane i było to samo. Wina po mojej stronie, tylko niewiem co tak działa.

Edytował/a przez Radecky
  • Piwko 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)

Brak modeli, plikow gfx. Ewentualnie Twoje pliki róznią się od plików po stronie serwera.

 

@ Radeckyto w takim razie bym postanowił o reinstalu gry, tylko po usunięciu przez steama radze wejdz do folderu z grą i usunąć cala reszte, mozliwe że jakiś plik jest skoruptowany i buguje tuscana, ciężko powiedzieć .

Edytował/a przez ard

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Tak jak kolega napisał pewnie jakiś plik blokuje pliki mapki. O ile wszystko dobrze podmieniasz :hrhr:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×