Rychloowczas 1 #1 Napisano 10 Luty Co prawda gram już jakieś 4 miechy (może dłużej nie wiem), ale w końcu przyszedł czas by się przywitać : D Zatem siema, jestem Dawid, lat 21, grający głownie na serwie Only DD2 #3 pod nickiem jak tu, tyle że ze spacjami, aktualnie student w Szczecinie, grywający w gierki oraz szachy....i w sumie nie wiem co jeszcze dodać : DD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ѕprιɴт 49 #2 Napisano 10 Luty Siemaneczko Dawid! Wpadnij z czasu na JB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wolzu 278 #3 Napisano 10 Luty Siemka zapraszam na Dr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sn1p3r. 234 #4 Napisano 10 Luty Siemka! Zawitaj na CodMod 501 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz 142 573 #5 Napisano 10 Luty Cześć Dawid Zapraszam serdecznie do odwiedzenia działu Typera Sportowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KArolKA 299 #6 Napisano 10 Luty Witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rychloowczas 1 #7 Napisano 10 Luty (edytowany) 2 minuty temu, KArolKA napisał: Witam No dzień dobry : D Edytował/a 10 Luty przez Rychloowczas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RaDziu. 387 #8 Napisano 10 Luty Siema Zapraszam na CSGO MOD #2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mibras 591 #10 Napisano 10 Luty Witam i zapraszam na 4MAPS 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radecky 593 #11 Napisano 10 Luty Siemanko ! Zapraszam czasami na CS:GO MOD #2. Zawsze można coś pyknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K3IMaN aKa $hootinG.;ver百万 6532 #12 Napisano 10 Luty Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sznapson 265 #13 Napisano 10 Luty Siema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
letdown. 1075 #14 Napisano 10 Luty Witaj na sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MajkelG 193 #15 Napisano 10 Luty hello Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wysokozmineralizowana woda 595 #16 Napisano 10 Luty Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raptor 198 #17 Napisano 11 Luty Siemaneczko!😎 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maroko 105 #18 Napisano 11 Luty Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BAZIU THC 200 #19 Napisano 11 Luty Witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EMIGRANT 54 #21 Napisano 11 Luty (edytowany) Siemka i też jestem ze Szczecina Edytował/a 11 Luty przez EMIGRANT 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dejzo 693 #22 Napisano 11 Luty Siemka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***DestrO*** 1109 #23 Napisano 11 Luty Witaj na najlepszej sieci na świecie ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach