Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ShatanEKK | K!NG

Problem z CS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Mam mały problem z cs na steam a dokładnie chodzi o to, że jak wejdę na cs'a i próbuje wejść na serwer obojętnie jaki to odrazu mi wywala i przy okazji usuwają się wszystkie bindy itd. A config mi w tym jakoś nie pomaga, gdyż próbowałem wszystkiego i nic nie dawało to :( Proszę o pomoc.

 

EDIT// @ letdown. Nic to nie daje, dalej mnie wywala z cs'a gdy chce wejść na serwer. Wcześniej było wszystko git, nagle coś się zje*@#$

@Mateoo 

 tak to wygląda

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Sprawdź czy nie masz jakichś niechcianych linijek z bindami w configu. Niektóre serwery mają w zwyczaju robić takie psikusy. Innym sposobem może być reinstall csa, lecz po uninstallu zresetuj komputer i dopiero po nim zainstaluj na nowo. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Możesz nagrać filmik jak odpalasz csa, wszystko co się dzieje i podesłać link? Myślę, że to by pomogło w znalezieniu rozwiązania zagadki przynajmniej w jakimś stopniu... 

 

EDIT o kurła... czegoś takiego jeszcze nie widziałem ;D

 

Jak nikt ci tu nie pomoże to idź z tym na jakieś forum, może być elektroda, ja bym napisał to co @ letdown.ale skoro nic to nie daje... 

Wątpię, że to pomoże, ale sprawdź w ustawieniach karty graficznej rzeczy związane z rozdzielczością, dodaj tam grę i poustawiaj grafikę, popróbuj z zaporą, wyłącz całkiem albo dodaj csa do wyjątków, sprawdź spójność plików gry w steamie nie mam już pomysłów...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×