Vakos #1 Napisano Październik 7, 2016 Wyniki 22 Edycji Najlepszy Administrator: Serwer miesiąca: CS:GO MOD Najlepszy AntyCheat:@Piotrz Najlepszy Właściciel/Opiekun:@Miętowa. Najlepszy Admin Serwera:@Wulkan Najgorszy Admin Serwera:@hasho Admin TS3 miesiąca: @Miętowa. Najlepszy Moderator:@Lazarus! Najsurowsza osoba na forum: Typer miesiąca:@kolaokl Gracz miesiąca:@nomus Lizus miesiąca:@Neksio. Najbardziej niedoceniony gracz:@panicznyPatryk, @Vakos, @Miętowa., @Rubisia Osoba, która zrobiła największy postęp:@Neksio. Pomocnik miesiąca:@Vakos Podrywacz miesiąca: Największy no life na forum:, @xdbx Najbardziej rozgadana osoba: Nierób miesiąca:@OxyGeN, @OrangeHaZe Grafik miesiąca:@Miętowa. Redaktor miesiąca: Największy spamer na forum:@Vakos Największy spamer na shoutbox:@Neksio., Najbardziej pracowita osoba:@Vakos Rozrabiaka miesiąca:@Kotek ♥ Największy leń na forum:@OxyGeN Największa fajtłapa forum: Użytkownik forum miesiąca:@Neksio., @xdbx Dziewczyna miesiąca:@cycolinka Najdziwniejsza osoba: Najbardziej pomysłowa osoba:@Miętowa. Pijak miesiąca:, @kolaokl Osoba, która zaskoczyła Cię najbardziej pozytywnie(dlaczego?):@Neksio. Osoba, która zaskoczyła Cię najbardziej negatywnie(dlaczego?):@Kotek ♥ Gratuluje wytypowanym! Nagrodą dla zwycięzców jest VIP na 7 dni na wybranym przez siebie serwerze. Osoby które nie grają na żadnym serwerze otrzymują VIP na 7 dni na forum. Osoby które zostały wytypowane otrzymują również odznaczenie The Best Of PR. (Odznaczenie zostaje usunięte przy następnym typowaniu) Po nagrody zgłaszać się do @Vakos do 12.10.2016 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miętowa. #2 Napisano Październik 8, 2016 Dziękuję za głosy oraz gratuluję pozostałym. masz ode mnie szczególne gratulacje, miałaś tylko 1 głos mniej ode mnie w adminie TS3 i uważam, że powinnaś to wygrać;x Ludzie bezmyślnie kopiują głosy, nie zasłużyłam w tym miesiącu na to ;] 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pr0sto #3 Napisano Październik 8, 2016 Gratulacje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lazarus! #4 Napisano Październik 8, 2016 Bardzo dziękuję za wytypowanie oraz gratuluję pozostałym 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shoxxwoow #5 Napisano Październik 8, 2016 Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanatykCS #6 Napisano Październik 8, 2016 Dziękuję za głosy na mnie oraz gratuluje pozostałym Dziękuję za głosy oraz gratuluję pozostałym. masz ode mnie szczególne gratulacje, miałaś tylko 1 głos mniej ode mnie w adminie TS3 i uważam, że powinnaś to wygrać;x Ludzie bezmyślnie kopiują głosy, nie zasłużyłam w tym miesiącu na to ;]Ja też na Aleksandrę głosowałem Jako pierwszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neksio. #7 Napisano Październik 8, 2016 Dzięki za głosy i gratuluję reszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrz #8 Napisano Październik 8, 2016 Dziękuje oraz gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
****JERRO #9 Napisano Październik 8, 2016 Gratuluje... Głosujących trochę było, także nominację zasłużone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolaokl #10 Napisano Październik 8, 2016 Dziękuję i gratulacje pozostałym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawidzioR #11 Napisano Październik 8, 2016 Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panicznyPatryk #12 Napisano Październik 8, 2016 Dzięki oraz gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donald Cerrone #13 Napisano Październik 8, 2016 Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma takiego bicia #14 Napisano Październik 8, 2016 Gratulacje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka. #15 Napisano Październik 8, 2016 Mam lepszą kategorie niż Admin TS3! Największa fajtłapa forum:Oleeenkaa 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hasho #16 Napisano Październik 8, 2016 (edytowany) hahahahaha gratki gratki, kocham olenke, felkusa, artura i naje <3 moje najukochańsze płaczki Edytował/a Październik 8, 2016 przez hasho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Death* #17 Napisano Październik 8, 2016 Gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Feljinio #18 Napisano Październik 10, 2016 Gratulacje ;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulkan #19 Napisano Październik 11, 2016 Dzięki mordki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***DestrO*** #20 Napisano Październik 11, 2016 Gratulacje dla zwycięzców! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach